onsdag 21. september 2011

Årests siste Georgine blomst.

Æ e nu begynt og tømme blomster krukker og urner i hagen min, skulle ta opp Georginene og gjøre løkene reine før jord og legge dem i eske med spon og sand i kjelleren, men så var den røde georginen min kommet ut med en blomst, og den står så fint ennu at æ hadde ikke hjerte til og ta den , så æ får nu vente noen dager.

Den er pjusk i bladene

Lavendelen står også med litt blomst.

en ensom liten blåklokke klamrer seg til livet.

Oppdaga forleden at det var
kommet ny sne på fjell toppan.


Men høsten er vakker.


Ha en fin Onsdag alle sammen :O)

6 kommentarer:

 1. Høsten er vakker :-) Så fint det blomstrer da ! Litt "sommer" igjen hos deg og det gjelder å tviholde på den. Her er det bare regn og lite høstfarver siden alt råtner isteden.

  Ønsker deg en fiin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder. Ja, høsten er vakker. Gratulere med tvillingbursdagen og seier i helgen. Har prøvd å legge inn kommentarer til begge, men de er blitt stoppet fordi robotsperren ikke har fungert når jeg skulle publisere.

  Prøver nok en gang :)

  SvarSlett
 3. Høsten er den vakreste tiden Moder Jord har å by på. Naturen står i sin flotteste prakt med et hav av farger og jeg kan tenne stearinlys inne for kozens skyld. Har tatt meg en tur runt i bloggen din og du har noen aldeles nydelige hester. Har selv trenet travhester ( i min ungdom)så nå er det Malenes tur til å kose seg med slike flotte dyr.
  Ha en finfin onsdagskveld.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder av høsten, med blomster og fin natur. Høsten er en fin tid, da har jeg alltid lyst til å gjøre så mye. Hobbyting og turer i skog og fjell. Men tida går så alt for fort, rekker bare halvparten av det jeg har lyst til. Kos deg, klem

  SvarSlett
 5. Du har da en blomst, min enenste stakker georgin har ikke blomstret i det hele tatt iår..
  Hösten är vacker, hos dig ännu mer med det fantastiska landskapet :)

  SvarSlett
 6. härliga höstbilder,vilka färger:))blommorna var också vackra:)Ha en bra dag/kram från norra sverige

  SvarSlett