fredag 28. juni 2013

Når vi bor så tett ilamme masse forskjellige fuglearter, syns æ det e fint og vise dokker bilder fra dem
Så vi har masse deilige fugletoner som høres fra fjæra hele dagen, ilamme alle småfuglene fra hagen.


Tjeldparet med den siste ungen sin , håper den klarer sæ uten at ræven skal ta den


Måsemor sitter og skuer utover sjøen, vi  har ett par igjen som ligger på reir ennu,de la sæ på reir mye seinere enn de andre. De andre to parene mistet alle ungene sine, æ så ræven her en kveld, han kom ut fra båtnaustet da de siste ungene blei borte.


Gravand er ikke så ofte her , men i år har vi hatt et par her nede i fjæra, syns de er så fineGrågåsa koser sæ nede i fjæra
 Rødstilk har vi masse av, lydene dems høres hele dagen


Stor spova går og skriker nede i luftegårdene, den har vel unger der  En liten kråke unge datt ned fra reiret forleden, den har skadet den ene vingen sin og den ene foten, mulig den har hengt sæ fast i ei grein eller noe sånt når den falt ned fra reiret, håper den klarer sæ, selv om kråker ikke er en favorittt her :)
Liker ikke denne dyreverden bestandig når ræv og andre rovfugler tar ungene dems æ får ondt i mæ.
Men æ prøver og ikke tenke så mye på det.


Så har vi jo i tillegg  denne lille søte fyren på besøk her nesten daglig.

***
Mine første Jordbær er modne, kan ikke huske de har modnes så tidlig før, må vel være den fine våren og sommeren vi har hatt med de fine tempraturene som har gjort underværket med både sol og regn.


og Tomatene kan æ nu starte med og plukke inn :O))

Ha en fin Fredag alle sammen.


4 kommentarer:

 1. Hei Lisbeth, du har sanneleg litt av eit dyre- og fugleliv rundt deg. Det har nok dei fleste av oss, men vi ser dei ikkje. Her hjå oss har måsen så lite mat å finne at han er snar å plukke småfuglane når dei kjem ut av reiret, så eg er ikkje spesiellt begeistra for han og skjora som gjer det same. Men det er jo slik naturen er bygd opp og det må vi leve med. REven har nok småungar som treng mat.
  Det er jo heilt fantastisk at du har modne jordbær og tomatar, det må du både feire og nyte, for det er nok ikkje daglegdags på dine kantar. Her går det nok enno nokre veker før vi kan nyte denslags. Ha ei god helg!

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med deg, jeg får også vondt inne i meg når dyr spiser dyr. Jeg vet at det er naturens harde virkelighet, men det hjelper ikke ;-)

  Flotte bilder!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Så fine bilder og flott stemning, jeg er vokst opp med at den sterkeste overlever i dyreverden.
  Og det ga maaaange tårer når jeg var barn, ikke pent men sikkert nødvendig.

  Vi mennesker er vel styggere en dyr er min mening i enkelte tilfeller,, nå ble jeg vel litt dyp he he,,

  Flotte bilder Lisbeth og helgeklem fra Marit.

  SvarSlett
 4. Så mange flotte fuglearter du har i nærheten av deg....å tenk at jordbæra er moden hos deg så tidlig da....det blir lenge enda til mine modnes ja....ha en fin helg....

  SvarSlett