lørdag 22. juni 2013

Grått og vått
Nydelig nede ved sjøen når floa kom opp forleden kveld


en våt liten blåklokkeog noen våte.....husker ikke ka disse heter, men hestene elsker og spise disse
bilde er tatt når floa var gått ned, veldig lavt skydekke .


Det ene måse paret som hadde reir hos oss har fått ungene sine ned til fjæra igår , de ligger i gresset ved brygga i skjul og måse foreldrene sitter og passer på, den ene på brygga


 og den andre på ei grein over.


men den måsa som har oppdratt to unger aleine utenfor stue vinduet vårt, mistet begge ungene sine natt til i går, men ennu ligger hun i kassen sin , stakkars, lurer på ka ho tenker når ungene er borte .
Hun har ikke hatt noen make heller de siste ukene, vi har fulgt med ho, og hun har vært helt aleine om og mate og passe på ungene sine.
Vet ikke om hannen er tatt av ræven eller annen rovfugl , han blei bare borte
Dyreverden kan  være brutal.

***
Idag regner det og vi har travløp i Harstad med Sunnybell i kveld, håper på en premie, for han har aldri møtt så tøff  morstand før som han gjør idag, og i tillegg et dårlig 7. spor som gjør det enda vaskeligere på en sprint.4 kommentarer:

 1. Det er grått og vått her også, men håper at det lysner opp etter hvert=) Tror neppe det blir i dag! Håper du får ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Kjempe flott natur det er hos dere. Det regner her også, og staudene i hagen begynner å bli tunge og må støttes opp.

  Håper på sol snart! Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 3. Så vakre bilder du har tatt! Trist Med den måken som både har mistet både make og barn. Dyreverden er temmelig brutal, ja.

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 4. Heisann!
  takk for mange fine midtsommerbilder. Mørkt og trist er det her også. Pleier ikke St.Hans aften ofte være ufyselig? Ha en go´hælj okke som ;:OD)

  SvarSlett