lørdag 27. oktober 2012


Sia det dårlige været ser ut til og fortsette her hos oss idag ,og det er innevær med fyr i ovnen og starinlys tent,  fant æ ut at det var greit og bake  noen brød og steike vaffler, så når Mali kommer fra ridetur med Lucky , skal vi spise og kose oss.
Ha en fin Lørdag :O)

7 kommentarer:

 1. Det er så flott hos deg nå med hvitt overalt, men jeg er så glad at jeg ikke har snø her, enn så lenge ;-) De melder om snø her i morgen, så kanskje det blir hvitt hos meg også. Flott collage du har laget! Ha en fortsatt fin lørdag!

  SvarSlett
 2. Hørtes fornuftig ut på en gråværslørdag....innekos er også kjekt.

  SvarSlett
 3. Så flink du har vert da, ny-bakst, fyr i ovnen og familie rundt seg hørtes veldig hyggelig ut.
  Jeg ser at kong vinter har kommet til dere alt, jeg håper han venter noen uker til her men det som kommer fra himmelen får en gjort lite med.

  Kos dere i kveld Lisbeth , jeg har andebryst i ovnen så gutta går rundt meg her å sikler og spør -er det mat snart he he , mannfolk og små unger har mye tilfelles.

  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 4. Åh, kan nesten kjenne duften av nybakt brød og vafler gjennom skjermen. Flink husmor på Stallnilsen!!Tenk å komme hjem til dette matbordet, da!

  SvarSlett
 5. Hei,
  Så herlig med heimelaga....mmmmm synest eg kjenner den deilige lukta. Deilig å kome inn frå ridetur å verte servert slike godbitar.
  Ja, vinteren er komen her hos meg også.
  Legg meg til som følgar, vil gjerne sjå kva du sysslar med :))
  God Søndag til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vellkommen skal du være som ny følger, skal kikke innom til dæ og nu :)

   Slett
 6. Ingenting smaker så godt som nystekt brød ;o)bakte tebriks i går og "gammelfolket" ble god å mett ;o)
  Kos dere.

  SvarSlett