fredag 26. oktober 2012

Nei, det er ikke jul...men....I natt har det snedd en 15-20 cm hos oss, men i 12 tia  i  formiddag begynte det og blåse opp og regne , det var et skikkelig guffent vær, så hestene blei tatt inn etter vi kom hjem fra byen i 15 tia og mannen fikk satt kjettinger på traktoren og holder på og brøyte sne og sørpe på gårdsplassen rundt huset og stallen, sneen blir vell og regne bort  , vi har et skikkelig styggevær her i nord.


nei, det er ikke jul


men butikkene har lagt ut julemarsipan og skumnisser og sia det var helg blei æ fristet til og handle det inn som helge kos, til og med pepper kaker og jule blad fra familien kjøpte æ . Mali det yngste barnebarnet skal være ilamme oss her i helga
hun skal ri og passe ponnien sia Madelen er på turnstevne i Lofoten :Ø)


Tusen takk for alle de koselige kommentaran dokker legg igjen her

Ha ei fin helg alle sammen :))9 kommentarer:

 1. Kos deg med barnebarnbesøk,fin jente, også julegodterier:)) Det passer jo fint nå i stemningen fra nysneen:)Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Det ser virkelig ut som jul hos deg, ja! Jeg håpet jeg slipper unna snøen en stund enda, men det er meldt om snø på søndag. Håper de tar feil...

  Kos deg med julemarsipan og barnebarn. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Uff...det er egentlig altfor tidlig med snø nå. Julestemning har ikke jeg fått enda, men håper den kommer før jul. Etter å ha stelt istand til jul i 32 år kjenner jeg at jeg er litt lei av julemas og har ikke behov for så mye pynt og stas lenger. Besøk av barnebarn derimot, det hørtes stas ut... God helg.

  SvarSlett
 4. Skikkelig vær hos deg...har sett på værmeldingen at det er ikke bare bare..
  Nesten litt julestemning hos deg...koslig med godis og hygge nå i mørketida:)
  God helg:))

  SvarSlett
 5. skikkelig julestemning må æ si :)
  Vi ligg nu bare på hotellrommet å slappe av og ladder opp til i morra.
  Hå én fin "julekveld"

  SvarSlett
 6. Ble skikkelig vinter hos dere! Kjenner at det er for tidlig med vinter ennå, men det er jo bare å gjøre det beste ut av det.
  Takk for hyggelig kommentarer - det varmer i høstkulda. Nå står varmeovnen på for å redde de siste plantene i drivhuset fra frosten.

  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 7. Hi hi ... her var det julestemning gitt, både snø og julegotteri;)
  Koselig med barnebarn besøk kan jeg tenke meg.
  Go helg til deg!
  Klem Hanne

  SvarSlett
 8. Det er jo litt koselig da.:.))

  tross alt...) her er det veldig høst om dagen...selv om det har vært kaldt i natt...så er det en helt nydelig høstdag..vakre farger både på himmel og trær.:)

  Fortsatt god helg !

  SvarSlett