lørdag 20. oktober 2012

Husk og mate småpippanNu begynner det og bli kaldt ute 


og da må vi huske på og mate snåpippan


iår er det enormt mye rognebær på buskene
så trosten finner ennu masse mat der


men små fuglan trenger hjelp fra oss når vinteren setter inn


selv om skjura stjæler mat fra dem, ho e jo sulten ho og :O)Ha en fin Lørdag
7 kommentarer:

 1. Hos deg var det jammen mange flotte fugler. Jeg har også hengt ut litt, og det minker ser jeg, så da er det vel noen som koser seg.

  Ønsker deg en fortsatt fin høst! Klem


  SvarSlett
 2. Så sant, så sant! Det er viktig å fortsette foringen når en har begynt. Flotte bilder hos deg! Takk for hilsen på bloggen min :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hilsen hos meg! Endelig kan jeg mate fuglene! Det var ikke lov i blokka jeg bodde før. Nå har jeg solsikker og havre klar til dem, men har ikke fått høsta det ennå. Det regner så mye! Har tenkt å lage meg fuglebrett som jeg kan se fra vinduet.

  SvarSlett
 4. Å ja mat må de få og så får en jo så god underholdning tilbake.
  Jeg har ikke hatt så mange forskjellige slag på brettet ennå , men de kommer nok når kulda setter inn og meisen er jo en artig krabat.

  Fine pip bilder Lisbeth , ha en fin kveld.
  Marit.

  SvarSlett
 5. Koslige fuglebilder:)
  Jeg har hengt opp mat til de litt etter litt de siste ukene.Og de er så nyskjerrige på hva den nye maten er at jeg nesten ikke får gått vekk før de sitter og spiser:)
  Og det er så koslig å se på de fra vinduet:))

  SvarSlett
 6. Så fine fuglebilder du har tatt. Planen er å kjøpe inn solsikkefrø og meiseboller i morgen. Kanskje jeg får ånden til å lage meiseboller selv i løpet av høsten.

  SvarSlett
 7. Vet du , i flere dager hadde jeg en liten dompapp som nesten fløy gjennom kjøkkenvinduet..det så sånn ut..den stod uten for og freste med vingene...det var tomt for mat ute...vet ikke om det var tilfeldig..men søtt...

  er jo så koselig med de små fuglene, og nå trenger de å få litt av oss.:)

  SvarSlett