tirsdag 12. mars 2013

Våren lar vente på sæIdag strålende sol og minus 5 akkurat nu om formiddagen, men om natten er det sikkert en minus 14.
 Som dere ser er det ennu masse sne i hagen  , for det sner en dag og sol en dag , så våren lar vente på sæ ennu en stund.


Men i drivhuset er det varmt om dagen ihverfall når sola skinn og natten blir det kjøligere, men æ  har på varme der .


og nu er noen bitte små sommer Asalia begynt og spire,blei så glad da æ så det idag og noen spirer er også kommet opp fra Brennende kjærlighet og blanda frøan.


Blad Persille har ligget i vann et par dager, skal plante de i jord idagog Georgine løkene ( har kjøpt nye ) skal og ned i jorda idag , så skal de stå her i drivhuset og vokse
sæ store til vinteren er over og det blir så varmt ute at de kan settes ut .


Sia æ fikk sykdom på nesten alle Georginene mine ifjord, blir æ ikke og bruke de løkene, æ har valgt og kjøpe mæ nye løker iår, har kjøpt et par på Hagesentret her i Narvik, og så venter æ ei forsyning fra Bakke først i April, der har æ også bestilt : Ferdige bed : syns de var så fine, tenkte og lage mæ et nytt bed mot sjøen i hagen, og bestemte for det ferdige bedet her
 


plantesammensetning for et langvarig fargespill i hagen. Dette utvalget av høye og lave riktblomstrende planter krever lite stell. Ved å bruke hageplanen skaper du et frodig blomsterbed på hele 3 m2. Hagen vil stå i blomst fra tidlig vår til sen på høsten. I blandingen inngår: 6 lupiner i blanding H7, 5 purpursolhatt H5, 3 pyramideklokke H6, 5 lavendel H3-4, 3 bladliljer H7, 5 snøsløye H6 og 3 kjempekrage H7. Du vil motta 30 stauder som passer i et kantbed på 3 kvadratmeter. H3-7

Noen som har kjøpt noe slikt før ??

6 kommentarer:

 1. Hei Lisbeth.
  Ja mars og april kan være lunefulle i nord og sør,
  men jeg hører, ser og lukter at våren kommer nærmere for hver dag he he.
  Så spennende med ferdig bed og nye georginer, det gleder jeg meg til å se ute hos deg til sommeren.
  Det gir en god følelse å se de første spirene, da er en litt i gang med våren.
  Ha en fin dag, Maritklem.

  SvarSlett
 2. Nei, jeg har ikke prøvd det før. Så synd at du fikk sykdom på georginene dine i fjor. Jeg har bestilt mange georginer, og håper at de ikke blir rammet av det. God tirsdag!

  SvarSlett
 3. Det er jammen godt med drivhus når våren lar vente på seg! Fine georginer du har kjøpt! Flotte planter i det "ferdige bedet" ditt. Jeg har heller ikke prøvd det før.
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 4. Thanκs , I've just been looking for info approximately this subject for ages and yours is the greatest I've discoѵered ѕo far.
  But, what conceгning the bottom line? Are you sure in гegагԁѕ
  to the source?

  Also visit my web page: Chemietoilette

  SvarSlett
 5. Det er kjekke syssler du driver med i drivhuset sjølv om våren let vente på seg ute. Det er slik glede når dei første spirane dukkar opp. Kjedelig med sjukdom på georginene. Men dei nye du har kjøpt såg flotte ut.
  Spennande med ferdigkomponert bed. Dette har eg ikkje prøvd.
  Ha det fint,frå MarJE.

  SvarSlett
 6. Den samplantingen kommer til å bli kjempefin. Har ikke prøvd selv - så jeg skal følge godt med på ditt bed hvis du forteller hvordan det går. Håper slipper sykdom på de nye georginene. Ha en fin og gnistrende dag - sol og kaldt her også!!

  SvarSlett