fredag 29. mars 2013

Rein på besøk i luftegården til hestanVi satt imorrest og drakk kaffe etter frokosten og så ut vinduet, plutselig så vi en rein komme springendeinn i luftegården til hestene, (som sto inne da ) sprang litt rundt omkring frem og tilbake


før han for videre bortover jordene her og forsvant, rein eiern er varslet, så den blir nok fanget inn og ført tilbake til flokken sin.

***


Ellers så er snøen kommet tilbake til oss, og vi som nesten hadde bare marker her , og de stakkars løkblomstrene mine som var begynt og komme opp i blomsterbedene, ligger nu under all nysnøen.
Men æ trøster mæ med at den tiner nu nesten like fort som den kommer, sånn kan våren være her.


småfuglene kommer til foringsplassen og spiser solsikkefrø 


dompapp og gråsissikk spiser frøene som har falt ned på bakken, har enormt mye fugla her, og det e så artig og sitte og følge med på.


Kjøpte mæ denne fugleboka med fuglesangan på bokhandelen for et par uker sia, den blir fin og ha.Sunnybell fikk sin siste hurtigkjøring i formiddag før travløpet han skal gå på Mandag. 
2 kommentarer:

 1. Håper snøen forsvinner like fort som den kom.....så søt rein og vi som spiste finnbiff her om dagen. Nesten som jeg får dårlig samvittighet.

  SvarSlett
 2. ca 10 cm igjen på plena her - hjemme hos mamma var det over meteren....
  Men bedene er bare, så det er vel ikke lenge før tulipanene begynner å titte fram!

  Tenker den reinen var litt forvirra - der den sprang rundt sammen med hestene....
  Ha en flott påskemorgen!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett