lørdag 1. september 2012

Litt fra dagen idag


Margeritt, Petunia og Tvillingblomst Margeritt og er ikke sikker på ka de lilla e for noe, en staude som blomstrer om høstenidag har vi høytrykks vaska begge drivhusene med grønnsåpe ute og inne og  spraya med defisjons middel  Virkon S, vill ikke ha sykdom der neste vår som æ fikk iår.
 Det gamle drivhuset skal rives og Gunnar skal bygge nytt med nye vinduer , trives best med det drivhuset , merkelig nok.En liten Løvmeis kom flyvende og satte sæ i furua der æ satt.


Barnebarne Mali kom til oss idag, hun dro rett i stallen og ut med Vicke , hun skal være hos oss til imorra, da mamman er på blåtur med gamle jobb kolegaer og pappan dro til Mattisheimen, så ikveld skal vi kose oss med hjemlaga pizza.

Ha en fin Lørdag :O)


6 kommentarer:

 1. Du har så mye fint som blomstrer hos deg! Den du ikke vet hva er ligner veldig på en allium, altså en løkplante av et eller annet slag. Ha en fin kveld! :-)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Kjempe fin blomstring. Det er herlig med fortsatt fin blomstring utover nå!

  Klem

  SvarSlett
 3. Det så ut til å være en fin dag . Du har så fargerike og fine blomster ,tvillingblomst har ikke jeg sett før.

  Det er vel lurt å vaske drivhuset godt siden du ble utsatt for den dri....

  Ha en fin kveld , Maritklem.

  SvarSlett
 4. Her var det veldig mange fine blomster. Kjenner det blir tungt å vaske ned, men det må vel bare gjøres om ikke så lenge=) Fin lørdag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Hei! Flotte blomster du har. Det blir sikkert greit til neste år med nytt drivhus. Må være morro å plante og så blomster i drivhuset, og se at det spirer og gror. Koselig med besøk av barnebarn tenker jeg, jeg har ikke så store unger at vi har fått banebarn enda. Men jeg gleder meg til det... Ha en fin søndag, klem

  SvarSlett
 6. Så koselig besøk du har. Både småfugler og barnebarn.
  Lykke til med nytt drivhus :-)

  SvarSlett