mandag 5. mars 2012

En nydelig dag med sol.
Idag satt æ ute i sola og drakk kaffe og det var utrulig deilig og kjenne solstrålene i ansiktet.etterpå ruslet æ mæ en liten tur
denne søte flaggspetten fikk æ tatt bilder av


han fløtta sæ fra sted til stedher heng han i ei furu grein og hakker i en kongle


Måsene koser sæ ute på odden


og spurven sitter på ei grein og kvitrerskjæra er begynt og bygge reir høyt oppe i ei furu ved innkjørselen vår , og alle nyter den fine Mars sola vi har nu om dagene.


6 kommentarer:

 1. Nydelig vårstemning her hos deg. Flaggspetten er så herlig. Har faktisk sett den digre svartspetten også her hos oss. Det er et sjeldent syn, og jeg har bare opplevet det to ganger. Den er som flaggspetten, bare kjempestor og helt sort med en knall rød flekk i bakhodet. Godt at vi har fugler i så mange former, farger go størrelser, og enda bedre er det at de synger så fint for oss =)

  SvarSlett
 2. Tenk at du fikk sånne fine bilder av den flaggspetten...helt utrolig! Deilig å sitte ute med kaffekoppen, vet jeg!
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Jøsses, det så jo riktig så vårlig og varmt ut :o)
  Herlige tid :o)

  SvarSlett
 4. Herlige naturbilder, igjen. For en nydelig skog og natur du har i rundt deg. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer inne hos meg. DET setter jeg stor pris på.
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 5. Det så fantastisk deilig ut:O) Og flotte bilder du viser. Her er det rundt 1 grad nå, så det er blitt kaldere en i forrige uke da vi hadde 17 grader en dag. Og det fikk oss til å lengte skikkelig etter våren. Ha en flott uke, klem

  SvarSlett
 6. Såå koselig stemning :0)

  SvarSlett