mandag 20. februar 2012

Idag ble Stina Saga lansert :O)


Idag kom boka Stina Saga ut i butikkan rundt om i landet, og i den forbinnelse satt Renate på Rema 1000 på Ankernes og signerte bøkene.


Rema 1000 serverte kaker med bilde av Stina Saga  og kaffe til alle kunder som kom innom ,


og traileren Stina Saga ble vist på en tv som var satt opp der


Rema 1000 hadde tatt inn 3 fulle bokstativer


og salget gikk strykende, det var ikke mange bøker igjen da æ var der


Så idag kjære Renate, begynner din nye jobb som forfatter for alvor, selv om du allerede har skrevet hele 9 bøker, og vi her hjemme , mamma og pappa og resten av familien , ønsker dæ masse lykke til med lanseringen av både denne første boka i Serien  om Stina Saga og alle de andre som følger deretter , annenhver månde ute i landets butikker

6 kommentarer:

 1. GRATULERER SÅÅÅ MASSE til både Renate og dere...Synes det var ei kjempeflott signering...og jeg var der og hilste på Renate for første gang...veldig koselig...og selfølgelig kjøpte jeg ei signert bok! Har også tegnet abonnement på serien...er nemlig sikker på at den er kjempespennende! Selfølgelig ligger den største spenningen i at den er fra "lokalmiljøet" vårt...at det ligger et sagn bak...og jeg VET jeg blir å leve meg inn i historien...og av den grunn innbille meg at det var sånn det "egentlig" var.
  Klarte ikke å dy meg med å lese de første par sidene...selv om den skulle gjemmes til vinterferien! Denne bestemmelsen er nå fremskyndet til å gjelde kveldene...det "dunster" spenning allerede!
  Kos deg med stoltheten og kvelden!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Så gøy , jeg hadde tenkt å spørre deg hvilken dato den kom ut.
  Men da skal jeg en tur på butikken i morgen den dag og kjøpe meg den første boken.
  Jeg ønsker Renate lykke til .

  Ha en fin ny uke Lisbeth og klem fra Marit.

  SvarSlett
 3. Tusen takk =D Kjenner meg temmelig utladet, men det har vært en flott dag! Masse hyggelige folk som var innom og sikret seg et signert eksemplar.

  Renate

  SvarSlett
 4. Så utrolig spennende det må være å få gitt ut noe man har skrevet selv ,gratulerer,klemmer hege

  SvarSlett
 5. Så spennanes. Og nå først skjønner jeg at det er slektsforhold mellom Mattisheimen og stall Nilsen. Herlig!! Skal kjøpe boka, selv om jeg har lovet meg selv at intet annet enn fagteori skal leses før 2013. Det har sin forklaring i at jeg er deltidstudent ved Høgskolen i Harstad. Og det er ufattelig mye å lese..

  SvarSlett
 6. Ojoj, så spennende, denne boka fikk jeg gratis i posten av forlaget (er god kunde :-P ) Og nå fikk jeg jammen motivasjon til å lese den! Skal starte på den ikveld, gleder meg :-)

  SvarSlett