torsdag 19. januar 2012

Kommentar til bloggeneHar sittet i ettermiddag og skulle kommetere bloggene til dokker, men oppdaget at det var problemer med og få sendt kommetarer hos noen, ser at det e flere som har hatt problemer med det, så ville bae gi beskjed om at æ plages og vill høre om det er noen som vet ka problemet er denne gang og hvordan vi får løst dette problemene. ;O)

                                                

7 kommentarer:

 1. Takk for koselige kommentarer inne hos meg.
  For en vakker himmel. Og bildet under,
  i sjøkanten, var også nydelig!

  Klem fra Unn :)

  SvarSlett
 2. Æ plages å på enkelte blogga ... Skjønne ikke ka det e før nå ... Når æ åpne blogginnleggan og skal scrolle mæ nedover, så får æ plutselig bare ei blank side. Mulig det e nå trøbbel i forbindelse med de nye svar-funksjonan - at det går sæ til etterhvert ...

  SvarSlett
 3. Hvilken nettleser har du og mattisheimen? Jeg har chrome, og opplever sjelden problem med å få kommentert. Vet de som har internet explorer har problemer med å få kommentert. Både chrome og firefox fungerer greit.

  SvarSlett
 4. Jeg har internet explorer, og det har nok mamma og. Har tenkt tanken på om det kan være nettleseren som ikke fungerer. Kanksje jeg skal forsøke å bytte ... Men synes det er så rart at det bare gjelder enkelte blogger, og ikke alle.

  Renate

  SvarSlett
 5. Ja, kanskje vi må bytte til det da...

  SvarSlett
 6. Ser ut som om vi må bytte nettleser, ja. Æ har gjort det, og nu kommer æ inn på kommentarfeltet hos de bloggan æ ikke kom inn på før.

  Bare google chrome, så laste du det ned. Det va kjempeenkelt. Du kommer til å greie det helt sjøl ;)

  SvarSlett