lørdag 28. januar 2012

Heksebrenning.
I dag kjørte vi til Liland hvor innspillingen av filmtraileren av Stina Saga , boka til Renate, skulle spilles inn.Min forfatterdatter står spent og følge med ;O)


Senene som skulle spilles inn idag var heksebrenning, og heksa står her bundet til en påle og bålet er gjort klart.


heksa hyler og skriker

Bålet blir tent og heksa blir brent, men nu vil æ ikke sie mere om dette, for det kommer nok et blogginnlegg senere fra   Renate  sjøl ;)


Været kunne ikke bli bedre, strålende sol og - 9g
Det var mange som blei kledd ut som statista, æ sjøl, gubben, barnebarn, datter, og masse venner av ungene våre og fremmede folk var også med :)


Da det hele var slutt var Renate og Lotte kjempefornøyd over dagen.


Lottte satte på oss hjemover, og hun hadde  boka med sæ i veska.
Da mor spurte om og få se i den, var det så vidt æ fikk holde i den og bla i den, for ho sa æ måtte vente til den kom ut, men æ fikk da titte bare litt i den, før ho tok den ifra mæ :)Fikk en spesiell følelse da æ holdt Stina Saga i hendene, virket littt uvirkelig og rart at Renate, vår førstefødte virkelig har skrevet denne serienSå vi ønsker Renate lykke til  med boklansereien den 20. februar.

***


Og som foreldre er vi kjempestolt over ho :)
7 kommentarer:

 1. Å gratulerer til Renate så spennende , jeg gleder meg til å lese serien.
  Det blir nok drama ser jeg , klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. æ e så stolt over ho, sitt her på madeira me tårene i øynene,å sku ønske æ kunne hvert lamme dokker da d her ble gjort, noe som æ virkelig ville. men er kjempegla dokker hadde en solfylt å flott dag. masse masse klæmma nordover te dokker fra mæ :D <3

  SvarSlett
 3. Så spennende med filminnspilling! Men grøss og gru, så fæle scener med heksa på bålet. Lovende dramatisk. Nå skal denne boka bare forte seg å komme ut. He he!

  SvarSlett
 4. Full forståelig stolthet.
  Spennende med bok og film.
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 5. Såmspennende! Ønsker lykke til med boklanseringen! :D

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Jeg synes det er så utrolig gøy med jenta di som er så dyktig. Jeg heier på henne :) klem fra christine/ hvitstil

  SvarSlett
 7. wow,vad spännande:))såg lite läskigt ut med häxan:))kramar jejje

  SvarSlett