lørdag 19. november 2011

Mye familiestoff i lokal avisa den siste uka :O)

I dagens Fremover kan vi lese om Renate , : Mattisheimen : eldste dattra vår, som pryder forsia i avisen, og som mamma  , må æ si at æ e kjempestolt av henne, som nyblivende forfatter, og allerede har skrevet hele 7 bøker og det kommer flere, og den første boka blir utgitt iløpet av første halvdel i  2012.

Kan ikke si mere om dette, det kommer sikkert et blogginnlegg fra Mattisheimen om denne artikkelenTorsdag var det Madelen, 12 år, ( til. v ) barnebarnet vårt som var i avisa , da hun reiste helt til Asker sist helg ,  og deltok i  sin  første nasjonale konkuranse i turn :O) <3Sist mandag var det min kjære mann som prydet forsia i avisa, det var en jornalist fra bygda her , som ville lage en repotasje om han , og hestene , va de betydde for han og familien.


Til dere som lurer på overskrifta på denne repotasjen,


Sonn så min kjære ut i sykesenga på unn i Tromsø, 26 sept. i 2004 etter et spark i hodet, ansiktet av en hest på travbanen , resultatet ble store hodeskader, og mistet synet på v. øye, den gang var han kusk, og kjørte ikke bare våre hester, men andre sine hester også i løp, og det var ikke en av våre hester som gjorde dette.
Sia denne fæle ulykka, blei det til at han sluttet og kjøre løp av hensyn til oss i familien, men hest  slutter han ikke med, det e en livstil for han, han lever og ånder for hestene våre, og koser seg hjemme med de og trener de annen  hver dag, så de er klare for løpan på travbanen som andre kusker kjører, og en god jobb gjør han hjemme med de, det viser jo resultatan på travbanen
14 kommentarer:

 1. Hei:)
  Så mye avisstoff,da gitt:)
  Forstår du er stolt av dette...og stakkars han i sykesenga...tøft.
  God helg...og tusen takk for kommentar..at du likte dekorasjonen min:)

  SvarSlett
 2. Så morsomt , og for en fin variert familie du har med mange talenter.
  De har vel gode gener fra dere.
  Så skumel opplevelse med din kjære , og så godt at han greide seg så bra.

  Nå har jeg vert en runde med filla og bøtta , fått gått en tur med min kjære så nå blir det TV og sofan noen timer.

  Ha en strålende lørdag Lisbeth , klem Marit.

  SvarSlett
 3. Gratulere med ho Renate, det er kjempemorsomt!! Og med ho Madelen...trasig med han Gunnar, men så bra at han er kommet seg og klarer å "ordne" med hestene på en så god måte...når kommer du i "dagspressa"?

  Fortsatt god helg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Ja det var både positive og negative avisoppslag. Godt at det går bra med mannen. Så uheldig han var da. Så flik datter du har som skriver bøker. Sikekrt spennende. Jeg er nå veldig glad i å lese så jeg er glad det er mange som skriver.
  Kjempeflint barnebarn har du også som turner på høyt nivå. Lykke til til henne.
  Ønsker deg en god søndag :)

  SvarSlett
 5. Du har all grunn til å være stolt. Artig at det er stor variasjon i grunnen for at de kom i avisa.

  SvarSlett
 6. Takk for hilsen inne hos meg. Ikke måte på avisskriverier. Så spennende med en helt ny forfatter i familien da :) Og barnebarna er vi selvfølgelig stolte av, kan du skjønne.

  SvarSlett
 7. Oj, dere er litt av en spennende familie. Imponert over dere alle.
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 8. Her var det mykje å skriva i avisa om. Spanande med slik ein familie. Godt det gjekk godt med mannen, såg skummelt ut på bildet.

  Klem!

  SvarSlett
 9. Jøss,det var ikke småtteri!Spennende med datter som er så flink til å skrive og får utgitt bøker!Godt at det gikk bra med mannen,så ikke godt ut det der!
  Og moro med flinke barnebarn,mye å være stolt av her!

  SvarSlett
 10. Spennende! Så godt at det gikk fint med mannen! Den trøkken var noe tøff. Skal besøke Mattisheimen. Har ikke vært der. Takk for tips :)
  Klem :)

  SvarSlett
 11. Takk:))

  Skjønner godt at mamma, bestemor og kone har mye flott å være stolt av!! Flott når livet går rette veien:) Uff å bli sparket i av hest er skrekken, vet selv om et par stygge hendelser, men tross alt endte de godt.
  Ha en god uke som kommer, klem

  SvarSlett
 12. grattis till dottern,kul med reportage i tidningarna.Men vilken hemsk olycka,tur att det gick bra......ryser.Lycka till med era hästar/kramar från norra sverige

  SvarSlett
 13. Gratulerer med dattera:)..Jeg gleder meg veldig til å lese serien, kan nesten ikke vente:)

  Bra det går bra med mannen din nå da:)..Ikke gøy når slike ting skjer!!

  Ønsker deg en fin kveld:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 14. Så hyggelig å finne deg igjen, hvor har vi vært, sier nå jeg. Veldig koselig å treffes igjen i hvert fall. Og det er veldig koselig å se at du har så flink datter!

  Klem til deg!

  SvarSlett