fredag 14. oktober 2011

Jul.


Dokker trur vel det har rabla for mæ som blogget om jul idag, men det har sæ sonn at coop prix averterte ribbe igår, og da dro æ og kjøpte noen kg.
I tillegg fant æ julemasipan på Kiwi idag, så det måtte æ ha en smak av til helgekos, og da æ kom hjem, hentet æ  frem alle julegavene som allerede er innkjøpt, og pakket de likegodt inn, for da har æ oversikt over kem æ har igjen og handle til, og æ har bare noen få igjen :O)Æ pleier og være tidlig ute med og kjøpe julegaver, så har æ bare kos igjen i advent tia , sia det blei så mye jul idag, ble det bestemt at ribba skal vi ha til middag på søndag, så da var det frem med salt og pepperbøssa , fikk smurt den inn, og nam kor æ glær mæ til søndags middagen nu :O)
Ha ei riktig god helg alle sammen .

7 kommentarer:

 1. Bare kos deg du med jula du Lisbeth:) Godt med alt som er unnagjort vet du, slik unngår man stress! Her i huset varer det nok ikke veldig lenge til før vi tilbereder første lutefiskmiddagen...gleder meg:)))

  SvarSlett
 2. Nå kom jeg litt i julestemning merket jeg hehe ,så flink du er da som har kjøpt og ordnet mange gaver alt.
  Jeg har en tendens til å være litt sent ute men nå ble jeg litt inspirert til å begyne snart.

  Her blir det lammesteik til søndag og vi gleder oss som barn til det.

  Ha en fin helg med marsipan og ribbe (kjenner nesten lukten mm)klem fra meg.

  SvarSlett
 3. He he - nei, trodde ikke det hadde rablet for deg! Har selv kjøpt en del julegaver, og fikk levert noen av dem nå i høstferien. Og så har jeg kjøpt 5 juleblader - så det er nesten så julestemningen blomstrer her i huset. Har funnet mange prosjekter jeg har lyst til å hive meg på!
  Har nesten kjøpt alle kalendergavene også - synes det er greit å være litt tidlig ute, så blir det mindre stress i jula. Da skal man jo slappe av og kose seg!!!
  Riktig god helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. En julegave i hus. Og et juleblad. Ribba får nok vente litt.

  SvarSlett
 5. Ja her var det julestemning:)
  Ikkje so lenge igjen da!!!
  Kos deg♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 6. snart är det jul,går så fort.Va mysigt.....jag längtar/kraam

  SvarSlett
 7. Alt som er gjort, er gjort! Godt å være tidlig ute så man slipper det stresset opp mot jul. Fortsett du Lisbeth, æ har begynt for lenge siden æ å! Kos deg med julemiddagen på søndag, det blir nok smakfullt.
  Klem fra Kristin.

  Huff det regnet!!

  SvarSlett