onsdag 12. oktober 2011

Høst.

Igår hadde vi et nydelig vær, knallsol, vindstille, et vakkert bilde med nysne nedover fjellsia og blå himmel, men idag blåser det mye, regner og er et ufyselig vær, så fort været kan snu.
Ha en fin Onsdags kveld

7 kommentarer:

 1. Her har det nok vært sol idag, men akkurat her vi bor blåser det nesten hele tiden. Også i ettermiddag da jeg kom hjem fra jobben.

  Hver gang jeg er innom her lurer jeg på om vi ikke burde hatt hest på stallen. Men konkluderer hver gang med at vi har nok med den ene firbente vi har. Men jeg husker mange av hestene som har vært her før.

  SvarSlett
 2. Ja været er ikke alltid på vår side.De solrike dagene må nytes så godt det lar seg gjøre! Nydelige bilder du har tatt! Ha en fin kveld! Hege

  SvarSlett
 3. Så fine bilder du viser oss av høsten der oppe i nord, er sånn en vakker tid nå:)) Men ja, jeg også gleder meg allerede til våren;)) Vinteren er ikke helt min tid, men har jo sin sjarm den også.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder du viser oss, ja, høsten er både vakker og et slit! Ikke artig med så mye regn og blåst som vi har hatt i dag, puhuu...
  Ha en riktig så god kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Høsten er en fin tid ja. Er glad at jeg enda slipper å se snø...

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Forandring fryder, heter det jo, men vi vil gjerne ha go'været litt lenger. Flott høstillustrasjoner ;:OD)

  SvarSlett
 7. Fine farger og høst ,det er ikke så verst når solen skinner men når det blåser og regner er det ikke så stas lenger.
  Flotte høstbilder Lisbeth klem fra Marit.

  SvarSlett