torsdag 18. august 2011

Georginene og Astersene mine .

Endelig har æ fått tilbake Pc min, det var hardisken som hadde takka for sæ, og dermed fikk æ ny hardisk og mistet mange bilder fra i sommer.
Har ikke kopiert bilder fra de siste mnd...desverre, men sia pc var forholdsvis ny, så var nu garantien der ...heldigvis.
Men nu har æ tenkt og vise dere bilder fra hagen, er meget stolt av Georginene og Astersene , disse bildene tok æ idag, se hvor flott de står 18 august.

Denne Georginen kom først i blomst onsdag.










Astersene mine










8 kommentarer:

  1. Oi, så mange flotte Asters og georginer! Hadde sansen for den rosa, som ligner op en mopp, he he!

    Helenekleme

    SvarSlett
  2. For en fargeprakt ,ja på sensommeren er det mye å glede seg over ,vi har vannet og lukt og stått med rompa i været og nesa i bakken og dette er premien fine bilder.

    Så koslig og ha deg tilbake , klem Marit.

    SvarSlett
  3. Det var en flott og fargerik samling! Har ikke georginer selv, men kanskje en dag.... Kjempesynd med PC krasj, da. Har hatt det en gang, og siden har jeg prøvd å være flink å ta over filer til ekstern harddisk... det er nok lurt. Ha en fin helg, den er her snart!

    SvarSlett
  4. For ei farge på den første georginen,mange fine blomster hos deg.

    SvarSlett
  5. Herlighet kor mye flotte blomster du har! Blir helt imponert av alle med grønne fingre, da jeg ikke kan noe med blomster. Takk for kommentar hos meg. Så flott at pcèn e iorden. Ha en fin kveld.
    Klem fra Kristin

    SvarSlett
  6. Hvor har du dog mange smukke blomster, og det nu på denne årstid.

    SvarSlett
  7. Som det blomstrer hos deg, heldig du er, kan plukke de herligste buketter fra egen hage!

    Ønsker deg en god helg, klem

    SvarSlett
  8. Hærregud så flotte blomster da!Jeg liker georginene spesielt godt. Bare man har plass og en god kjeller får man ikke finere blomster som kommer igjen år etter år.

    SvarSlett