tirsdag 30. august 2011

Må ha mere utsikt over sjøen.


Hvært år sia 2004 da vi flyttet hit, har vi tynna ut furu , bjærk og older fram på bakkekanten for at vi skulle få utsikt  mot sjøen, og vi har hatt gratis brensel, men nu de siste dagene syns æ at løvet igjen har tettet igjen utsikten, og min kjære måtte ut med motorsaga igjen, for og tynne ut de store trærne som sto nede i fjæra, og de var så høye nu at løvet sperret utsikten igjen.

Her sager han ned.


Tett skog , må tynne ut masse.


Æ må ha denne utsikten fra sofa kroken, det e så koselig og sitte med morra kaffen og se utover hagen og sjøen på det rike dyrelivet vi har her, kan ikke la skogen vekse igjen og ødelegge det, men samtidig må vi ikke ta for mye heller, for æ må ha ugler,  hakkespett ,småpipper og ekorrn og de må ha busker og bo i :)
Idag var det stor flo og vindstille.


Floa går over veien ned til elva.


Utsikten til matfatet til  småpippan.


Denne lille tassen e i svima
 etter og ha fløyet rett i stue vinduet idag.

Æ satte den på stigen,
 og der satt den til den fløy glad avgårde.7 kommentarer:

 1. Så flott! Skjønne omgivelser du har rundt deg. Er fra Harstad jeg, ikke så alt for langt unna der du bor. :)

  SvarSlett
 2. Alltid godt å få tynnet noe skog, der har vi en jobb på hytta i høst.
  Hadde selv en svimeslått stærunge her forleden pga av vinduskollisjon...du skulle sett prinsen da han etterlignet han:O))
  Nyt kvelden, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Du trenger ikke tv som har den praktfulle utsikten ,det er jo viktig å sørge for at en ikke ødeleger for fugel og smådyr men utsikt må en ha.
  Det er livlig på fuglebrettet ditt ,jeg mater ikke småfugelen nå på sommeren for fuglebrettet står så nærme trappa og de griser så ille.
  Ha en fin kveld ,klem Marit.
  (fine bilder Lisbeth)

  SvarSlett
 4. Dere har mye vann dere også :-)
  Det er alltid et problem dette med fin skog som ødelegger fin utsikt. Liker godt bjørk jeg, for den tar ikke så mye utsikt om vinteren - i alle fall ikke lys. Også blir det veldig fin ved når en hogger den!

  SvarSlett
 5. Så fantastisk utsikt må ikke skjules nei! Skjønner godt at dere tok ned noen trær der ja..
  Også så mange vakre fugler! Bra dere er så flinke og tar hensyn til dem! :D

  SvarSlett
 6. Det er helt utrolig hvor fort det gror igjen....enig med deg, det må være litt igjen til de de som bor i trærne. Det er heller ikke pent med snauhogst...

  SvarSlett