onsdag 1. juni 2011

Stakkars lille fugl.

Idag morrest fløy det en liten grønnfink rett i stuevinduet, og den landa nu rett vei på bakken , og lå våken over 1 time og pustet, æ var ute flere ganger og så til den, og ventet at den skulle fly sin vei, noe den prøvde .
Men den klarte ikke og fly og æ la merke til at begge beina lå bakover, den klarte heller ikke stå på beina, æ tok den inn i drivhuset og la den på gulvet på et tørkle,  for og se om den kommer sæ, og der ligg den ennu, den flytter seg med og slæpe seg bortover gulvet med vingene, har satt inn vann til den, vis den ikke klarer og fly, må vi vell avslutte lidelsene til den lille fuglen.


se på beina på den

Æ planta ut litt sommer blomster idag, får nu se om de tåler litt kjølig vær.Ei lita linerle som tripper rundt utenfor kjøkkenvinduet mitt.

4 kommentarer:

 1. Stakkar liten fugl..det så nesten ut som den har brukket ryggen, men da skulle den nødvendigvis ikke klar å bruke vingene heller. Uff, jeg er glad det ikke er meg som må ta den avgjørelsen, lykke til, håper den kommer seg. Snilt av deg å ta vare på den!
  Så fint det er blitt i bedene dine, herlig årstid, tenk 1. juni i dag!;))
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Det er nok best om den fikk slippe plagene den vesle fyren! Av erfaring vet jeg det er vanskelig, men må man så må man! Koselige bilder fra hagen din! Ha en flott helg!

  SvarSlett
 3. Den lille fuglen lå død imorrest, og det var nok det beste for den, han lå så fint på den hvite hånduken æ la han på i går kveld i drivhuset.

  SvarSlett
 4. Stakkars lille fugl. Det er ikke så greit med alle vinduene våre! Fine hagebilder!

  SvarSlett