søndag 26. juni 2011

Måseungan har det fint i fjæra :)

De 3 måseungan æ fant , har holdt til i fjæra nedenfor huset vårt, de har ligget i sjul i gresset og under båten Elias ( båten til dattra mi ), vi har fulgt med dem , sia æ fikk leda dem dit for noen dager sia.
I går fikk vi se foreldra matet dem med noen pølsebrød æ kasta ut , og det var litt artig og se, for foreldra dyppa maten i sjøen først, før de ga ungene mat, den minste som æ var redd ikke ville overleve, for den var så mye mindre enn de 2 andre,og  virket svakere,  men den ser ut til og klare sæ fint, den fikk først mat av foreldra, måtte le, da en av de andre ungene tok ifra den  pølsebrøet rett fra munnen og sprang et stykke unna, de var så søte :O)

Her kommer de frem fra gresset da mor kom med mat :)
Den minste fikk mat først .


Men så tok storebror den ifra henne :)


Men foreldra sørger for at alle får mat.


Mor prøver og lede dem ut i sjøen.


Og der kom første badet :)


Ser ut til at de koste seg i vannet.


Så gikk de på land og sprang i gresset og gjømte sæ.Ugle familien er dratt fra oss, fikk et bilde av 2 unger sammtidig kvelden før de dro, syns vi har opplevet en dyrerik vår og forsommer her  hos oss, er så heldig som får oppleve alt dette :)
Nu skal vi dra til Sætermoen og hente høy, tar med fotoapparatet, vist det e noe og ta bloggbilde av , ha en fin dag alle sammen :O)))

3 kommentarer:

 1. Det var bra moseungene har det bra! Det er veldig koselig med dyr rundt seg. Et år bygde linerla reir i terrassehuskassa mi. Det var gøy da ungene fløy fra reiret og havna i bjørkefikenen min på terrassen.

  SvarSlett
 2. Å så fine små nøster ,så fint dun de har det er nok god kamoflasje, Marit.

  Fine bilder Lisbeth.

  SvarSlett
 3. Så kjekt å høre at det går bra med måkebarna! De er jo kjempesøte:) Mange fine bilder du har fått tatt:) Klem Ellen

  SvarSlett