torsdag 3. mars 2011

Stormen.

Vi hadde storm inatt, det blåste så kraftig at æ nesten ikke fikk sove, lå bare og var redd for stallen, tenkte ka, skjer med hestene om stormen tar stallen, lå og fantaserte mase om det ;O)

Men heldigvis sto stallen like fin da æ våknet imorrest, men det var noe annet stormen hadde tatt tak i , Drivhuset


Heldigvis ikke noe alvorlig, en plate på bakveggen hadde løsnet og sto og slo mot hengeren som sto ved siden av, gubben fikk den festet, men da æ kom ut nu om morran, så hadde takluka også løsnet,


heldigvis hadde den ramlet inn i drivhuset, så det var nu ikke blåst avgårde.
Og heldigvis var det drivhuset som æ ikke har åpnet ennu, som tok støyten for stormen, og ikke det som alle plantene mine står i:O)Igår satte æ ned alle Dalia eller Georginene mine i pottene, løkene ser ut til og ha overvintret godt i kjelleren.Æ har bare disse frøposene igjen og så, så e det bare og vente på at priklinga skal begynne.Håper bare at været roer seg litt, akkurat nu har vi +2 og lett sne og masse vind.
Ikke noe vårtegn akkurat :)6 kommentarer:

 1. Hei :o)
  Takk for koselig hilsen. Ja Inger er jo en av våre gode naboer. Mannen hennes er jo en av ildsjelene i forhold til skøytebanen. Han har gjort mye for at vi har en så flott en bane som vi har.
  Ser at uværet tok fælt hos dere i natt. Skjønner godt at du var urolig for hestene.
  Er ikke særlig begeistret for storm, heldigvis er det sjelden det tar skikkelig i her på Holmen.

  Må du ha en fin dag :o)
  Hilsen Eva

  SvarSlett
 2. Så godt drivhuset kunne reddes... Det er jo ikke slikt vær her, og det høres skummelt ut! Ikke rart du blir bekymret. Jeg har nesten glemt alle mine knoller - det er nok på tide å få de i jorden snart nå... Har jo en hel masse planter på vinterferie i kjelleren...
  Takk for påminnelsen! I hagen er det over en meter snø, så det er ikke mye som minner om vår ennå.
  HIlde

  SvarSlett
 3. Så godt at det ikke ble store ødeleggelser, og ikke minst at det gikk bra med stallen!

  Gleder meg stor over å lese om din aktivitet i drivhuset.

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Mange gonger når det bles som verst og det er kaldt så tenkjer eg at eg er glad at eg lever no og ikkje då dei levde under hellarar og det som dårlegare var. Det er sjelden det bles s mykje her at eg er redd for det som står ute, men eg kan godt forestille meg otten du hadde, ikkje minst for dyra. Godt han har spakna no.

  SvarSlett
 5. Usj! Ja, han har vært stygg er ute å i natt ... Men alt e nu heldigvis helt hos oss :) Nu håpe æ bare det stilne til i mårra så vi kommer oss over fjorden.

  Du skal lage et innlegg om at du har fått en award, å bruke samme bilde som æ har gjort :) Så skal du gi den videre til 5 andre bloggere - som har under 100 følgere =) Men hvis du ikke vil, så treng du ikke.

  Renate

  SvarSlett
 6. Trur ikke du treng å bekymre dæ så mye førr stallen, den har nu stått dær i nån år nu å e i rimelig god stand. Du burde nok vær mer bekymra førr drivhuset når d blås ja. Å d e nu æ å, førr æ skal jo få masse blomster. Men visst d blås ned blir d dårlig stelt på mæ å ho Renate.
  D va nu bra at det ikke va d du har bynt å rigga dæ tel i som blei skada.Håpe d blir bedre vær i helga :o)

  SvarSlett