lørdag 5. mars 2011

Det spirer ;O)        Kom ut i drivhuset mitt igår og jaggu var det ikke begynt og spire der :)Det e så spennede og følge med fremover  med disse småe frøan som skal blir til ( forhåpentligvis ) vakre vellykkede planter.


Selv om æ ikke har noen særlig vårfølelse i disse dagene, for sneen kom tilbake.Ikke så mye foreløbig her vi bor, men det e mildt og håper den tiner like fort som den kom.Så mens æ venter på at våren skal komme og at været blir bedre, koser æ mæ med familien og dyran og drivhuset så lenge :)


6 kommentarer:

 1. Kjempekoselig da, og så får man litt vårstemning :)

  SvarSlett
 2. So flott, eg kjenner og den fantasiske gleda når dei små tørre frøa som eg sådde, plutseleg kjem med tirande grøne spirer. Vi fekk og litt snø i natt, og meldingane er litt så som så for veka som kjem, men kalendaren seier vår, så den er her med akkurat det vekslande veiret som vi er vane med.

  SvarSlett
 3. Velkommen som følger hos meg. Så gøy at dere har hest. Det var det her på gården også. I oldefar og bestefars tid. Har sett i innteggene nedover - dere har mer vår enn oss! Nå har sola skint i dag og det har blåst voldsomt, så snøen har nok minket.

  Jeg liker sånne blogger som dette - så jeg kommer tilbake.

  SvarSlett
 4. Koselig og høre at bloggen min blir satt pris på, er ganske færsk på dette ;O)

  SvarSlett
 5. Jisses så mycket du har i växthuset, spirar allt detta blir det fullt. Jag tycker inte det ser ut som du har någon snö alls, det där smälter nog fort undan. När jag kommer så långt ska jag jubla. Blir kul att följa med på dina små spiror :)

  SvarSlett
 6. Det spirer og gror ,så fint du har det og de flotte hestene.
  Det er deilig at det går mot vår ,når solen skinner og det drypper fra taket blir batteriene ladet og en får lyst til og mye mer.
  Takk for titten marit.

  SvarSlett