mandag 14. januar 2013

Ut på tur med nye sko og endte opp med vonde føtterKjøpte må nye tur sko på  lørdag og fikk testet de igår , skulle bare gå en  LITEN  TUR  med Molly og kameraet og ta noen bilder.
Men skoene var så deilige og gå med , de var ikke glatt på isen som vi har her på veiene, og været var så fint, helt vindstille, at turen ble mye lenger enn planlagt  :O)Her e vi kommet på andre sia av fjorden og ennu gikk det bra med føttene og de nye skoan


testet kameraet med de forskjellige innstillingene  under turen


store og små isflak svømmer på elvaHer e vi rett over elva der hvor vi bor, hestene står ute under den store furua som dere ser
stille elv


her flyter det is og rusk bortover elva


ennu masse rognebær på denne buska


men nu e vi kommet til elvemunningen , hvor elva og sjøen møtes det var ekstrem sto flo i går, en bil sto med hjulan under vann for floa hadde kommet dit den sto parkert, eieren var ute på sjøen og fisket.


Da var vi jaggu kommet til Reines og vi begynte på de laaange bratte bakkene opp til toppen av Reines
Molly lurte på om ho gadd og gå opp der ( lurte litt æ og ) for det er flere bakker rett opp rundt den første svingen, der bær oppover og oppover
en flokk sidensvanser fløy over oss da vi gikk oppover


og satte sæ i buskene 


i og med at æ stoppet og tok litt bilder under turen så var det ikke så tungt og gå oppover :O)
( æ e ikke så glad i og gå i bratte stigninger, liker best og gå på flat mark )


det fins så mange fine små furutrær som væks på bergene der oppe, her har vi opplevd at reinflokker har stått og beitet rundt påsketider, for det er mye lav her på bergene


her er vi nesten kommet opp til toppen ,  Molly legger sæ i sneen ( var bare et tynt lag sne der oppe ) og rullet rundt da vi kom opp, da var ho glad og fornøyd


her ser dere den fantastiske utsikten fra Reines og ned til den lille bygda der nede hvor vi bor  .


her bruker vi og være i påsken og lage bål og steike pølser , det er så fint her oppe og æ e like stolt av den gamle skrotten min  hvær gang æ går hjemmefra havner her oppe ,for det er en lang , men fin tur. men igår skylder æ på nye ( ikke inngåtte sko )  for æ har virkelig vondt i beinan , gnagsår på begge helene , vondt i tærne og nede i ryggen idag, men æ står han av som vi sier :O))Så begynte vi på samme vei tilbake og etter 3 timer var vi hjemme igjen  .Håper dere hadde en fin tur ilamme mæ10 kommentarer:

 1. Herlighet for en lang tur du har vært på, kan tro du hadde vondt i beinan etter en sånn lang tur med nye sko. Da var det nok godt å komme hjem å sette seg, tenker jeg.
  Flotte bilder du fikk tatt!
  Ha en rolig kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Du verden for en flott tur du har hatt, men å legge ut på en slik lang tur med nye sko....ja ja! Du ser nå positivt på det :)) Naturen er like flott som sist, og jeg er like bergtatt.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 3. Dette var jo reine ekstrem-sport-turen, men så flott det er i og rundt bygda deres.
  Molly er glad og spretten ser jeg, men hun har jo ikke nye sko.
  Får håpe du får gått de inn hvis de var gode å ha på beina.

  Jeg synes du tar flotte bilder, det er ikke lett når det er overskyet og lyset er så flatt.
  Hvis du kjenner noen som kan litt er det fint å få vist litt om blender og lukker, men en lærer mest av å tørre å skru på kamera, prøve og feile.
  Jeg bruker ofte A når jeg går tur for jeg har ikke tid til å stille inn kamera for hvert bilde, og det fungerer bra det også .

  Takk for flott tur Lisbeth, Maritklem.

  SvarSlett
 4. Så vakre bilder du har tatt! Håper at beina dine er bedre etter den lange turen. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Litt av en tur det der !Flott landskap der du bor!Håper beina går seg fort til igjen da!

  SvarSlett
 6. Fine bilder av en flott tur :-) Neste gang er sikkert skoene bedre å gå med.

  Renate

  SvarSlett
 7. Fine bilder av en flott tur :-) Neste gang er sikkert skoene bedre å gå med.

  Renate

  SvarSlett
 8. God morgen! Flotte nye sko, de så deilige ut. Så kjempefine bilder du viser, nydelig å komme seg ut litt. Ønsker deg en fin dag, klem

  SvarSlett
 9. Så vakkert, blått lys du har fanget i bildene dine. Nydelig. Søt hund du har! :) Håper skoene blir bedre å ha på seg neste gang du går tur! :)

  SvarSlett
 10. Det var litt av ein tur med nye sko.....ja,ja ikkje alltid ein tenker på å snu i tide når naturen byd på så mange gode opplevelsar.
  Veldig fine bilder og neste gang går det nok bedre med skoa og føtene dine (dei såg gode ut)

  MarJE.

  SvarSlett