mandag 26. november 2012


 


Var i byen idag og fikk handlet  julegaver er snart i mål med de, har bare et par stk igjen

Så i ettermiddag pakket æ inn det æ hadde kjøpt og sorterte dem i poser mens æ hørte på p4,s julekanal, og koste mæ masse.
Begynner om sommeren og kjøper julegaver, kjøper en nu og en da , så da er det ikke noe stress, så når advent begynner er æ som regel ferdig med innkjøpene og koser mæ med førjulstia ,handler inn mat og baker litt, og vasker litt der der trengs.

Ha en fin kveld :)

7 kommentarer:

 1. Så deilig å være ferdig med julegavene=) Jeg bruker samme strategi som deg, handler litt her og der. Fortsatt et par igjen. Fin ny uke til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Akkurat når det gjelder julegaver er jeg ikke i mål. Nå har vi få gaver å kjøpe så det går veldig greit når jeg først får laget listen.

  SvarSlett
 3. Åh, så flink du er:-) Og heldig som er i mål.. Jeg er heldigvis i gang, og har de fleste gavene planlagt, men liiitt gjenstår nok.. Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 4. Åh, så koselig dette hørtes ut. Jeg må begynne å pakke inn adventsgaver i dag. Jeg hører gjerne på Kurt Nilsen jul, og da skal jeg også kose meg!

  Nyt dagen! Klem

  SvarSlett
 5. Du har det så koselig! Hvor finner jeg p4 julekanal?

  Gøril

  SvarSlett
  Svar
  1. Æ har innternett radio med 2700 kanala,for æ får ikke inn dab radioen her nede, foreløbig, men du finner den på DAB radioen og , bare søk og leit :D

   Slett