torsdag 7. juni 2012


Da var : Barbados Frynsete Tulipanene :  nesten i blomst, det e de  samme som æ viste dokker her i et tidligere innlegg, hvor flere av dokker mente de  så syke ut, neida, de er ikke syke, men bare frynsete,,,hehe :O)))


regner med flere av dokker der ute har disse flott tulipanene i bedene deres, men de ser noe undelig og rar ut, mens de står i knopper, de ser faktisk litt syke ut, men de er faktisk helt nydelig, glær mæ til de er helt utsprunget :)


Løyntnanshjertene mine begynner også og blomstre nu, de er kommet sæ godt, satte de ned i høst.


Klematisen min blomstrer også så fint nu :)***Måsene har tatt i bruk rugekassene vi satte opp til dem i vår


disse to ser ut til og trives godt i den vi satt opp i ei lita furubusk.


***på sjå veggen i en av fuglekassene, lurer æ på om det e ekornan som bygger et skikkelig varmt reir


ser ikke ut til at de har klart og dra denne tvisen inn gjennom hullet, men de har sikkert ikke gitt opp ennu, de får det nok til, kan umulig være en liten fugl som tar inn alt dette :O)
uannsett så får den som bor her, det varmt og godt når de har fått redd opp senga si  :)

***


Idag har vi grått og kaldt, bare +8 grader nu, så været skifter virkelig fort.


Ha en fin Torsdag alle sammen.
4 kommentarer:

 1. Nei, nu e det like før æ flytte til Skjomen. E det mulig at det e så store forskjella?? Skulle ikke tru vi bor i samme land engang. Her er det fremdeles intet annet enn tidlig vår i hagen.
  Artig å se de flotte tulipanan, trur det må bli ei lita bestilling til høsten.

  SvarSlett
 2. Så mye fine blomster! jeg har faktisk hørt at de frynsene kommer av et virus på blomsterløken, så det er vel på en måte en sykdom, selv om det er en man gjerne vil ha, og smitter tulipanen med vilje:)

  SvarSlett
 3. Ingen tvil om at det er sommer hos deg også. Selv elsker jeg de "syke" tulipanene. Og de står flott lenge. Prøver meg stadig med nye løker.
  Håper du får ei sommerlig helg.

  SvarSlett
 4. Hei :) vi bor i Oldra, like rundt svingen fra Kila skole. Huset ligger alene, på nerdsida av veien. Et hvitt, gammelt hus, ikke til å ta feil av. ;) Dersom du kjører fra byen må du svinge ned ved Plantasjen og Rema, og følge veien derfra forbi Kila skole.

  SvarSlett