torsdag 29. desember 2011
Ei kråke sitter og ser utover sjøen.


Nu har vi nydelig vintervær, - 1


Deilig etter alt uværet som har vært i det siste.Skjura sitter og skvaldrer .


Vær hesten


Ha en fin Torsdag :O))

3 kommentarer:

 1. Hei :o)
  Takk for hilsen! Mor er faktisk en av de som kommer i dag. Hun er en hel del sammen med oss, spesielt når vi har fridager som nå :o)

  Kan jeg få spørre om hva du hette før du giftet deg? Kanskje mor husker deg fra du var liten?
  Det er jo koselig og litt morsomt at man blir litt kjent med folk gjennom bloggverden, og at verden ikke er større enn at du kjente til min familie fra før av :o)))

  Ønsker deg og dine en super torsdag!
  Klæm

  SvarSlett
 2. Jammen har det vært mye nedbør i form av regn nord i landet også. Ikke bare her sør. Kjedelig er det men det ser nesten ut som vi må venne oss til det.
  kattne mine har ikke do inne. Orker ikke å ordne opp i den omtrent daglig. Men det er sjelden det går galt, heldigvis. Men så utrolig kjedelig når det skjer i sofaen. Når det har skjedd før så har det vært på golvet el på et teppe som vi kunne vaske lett. Kan heldigvis vske trekket på sofaen også, så det er i maskinene nå. Har vasket noen puter og tepper tidligere i dag. Så det var den klesvaskedagen. hehe. hadde tenkt å vaske klær i dag, men ikke etter kattene. Er vel min egen feil når jeg ikke vil ha kattedo inne
  Ser ut som dere har hatt en koselig jul sammen med mye familie og mye god mat. I dag tror jeg det blir koldtbord med masse godt pålegg til middag her. Litt enkelt på fridagen.
  Ha ei fortsatt god romjul og et godt nytt år :)

  SvarSlett