onsdag 18. april 2012


Nu har vi noen fine dager i Nord , sol fra blå himmel, og om kvelden rød sol som skinn i de hvite fjelltoppene, og kveldene blir stadig lysere ( smile )


Nu kan vi fortsette med raking og hage kos, idag har vi fylt jord iblomsterbedet ved innkjørselen, rart at jorda ser ut til og forsvinne iløpet av vinteren, iår har vi måttet fylle etter med jord i alle bedene.
I drivhuset er det rimelig fult nu, æ har nesten ikke plass på golvet til og gå for og vanne,og alle hyllene er smekkfulle av brett, må antagelig åpne det andre drivhuset i nermeste fremtid, for æ har ennu masse priklearbeid fremfor mæ


arbeidsbenken min er også full, har jo ikke plass til og sitte og prikle engang, og det var jo det denne benken skulle være til for.

jaja, æ ser jo atter et år at æ har plantet alt for mye, og det verste e jo at alt ser jo ut til og vokse kjempefint < ;O) så æ glær mæ til sommeren , for æ har sådd nye sorter iår, ilamme de æ liker mest,  sommer Asalia. 5 av Georginene mine er kommet opp med fine skudd, de er en av de sommerblomstrene æ e mest glad i :O)


Nu koser vi oss med dette synet, med naturens fine himmelfarger  om kvelden.Ha en fin kveld alle sammen, må samtidig takk for alle de koselige kommentarene dokker legg igjen her , det syns æ e kjempekoselig.


4 kommentarer:

 1. Så fabelfantastiske fine bilder Lisbeth,,magisk,, lys og fjell.
  Plantene dine ser flotte og kraftige ut ,georginene er kommet langt og det med plass vet jeg alt om he he. Det er mange frø i en pakke,,,,

  God kveld til deg , Maritklem.

  SvarSlett
 2. Så koselig det ser ut å ha drivhus fulle av små grønne spirer!!

  SvarSlett
 3. Så flott at sola er kommet tilbake til deg. Kjempe flott bilde du har tatt av sola!

  Det gror flott i drivhuset seg jeg. Kjenner at jeg gleder meg til drivhusliv igjen!

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 4. Så flott det ser ut i veksthuset ditt..og det skal jo være fullt på denne årstiden:)..krokus..smil..det er forskjell på nord og sør...:)

  SvarSlett